Golfklubbar - All information om Golfklubbar

Golfklubbar i Stockholm

Det finns totalt 3 golfklubbar i Stockholm där flera av dessa klubbar har fler än 18 hål att spela på. De flesta golfklubbar har också en golfrestaurang (19:e hålet) och en golfbutik. Desstom finns det nästan alltid ett par duktiga golfinstruktörer. Ofta är det besvärligt att veta vilken golfklubb som är bäst i Stockholm och årsavgifterna samt inträdespriserna kan skilja sig åt kraftigt. En klar nytta är om man kan få rekommendationer av någon som hållit på länge med golf gällande vilken golfklubb som är bäst att gå med i. Information och betyg om golfklubbar i Stockholm kan man oftast hitta via nätet.

Då det i eller i närheten av Stockholm finns många golfklubbar som är bra kan det ändå vara idé att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande kostnader, golfklubbens ekonomi m.m. innan man går med i klubben. Om du kontaktar en golfklubbar är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för information om golfklubben. Bra information kan du också erhålla genom att besöka olika Golfklubbars hemsidor.

Billiga golfklubbor

Enklast att komma i kontakt med en bra golfklubb i Stockholm är att kolla med någon av golfklubbarna nedan eller kolla vidare på nätet:

Alla Golfklubbar i Stockholm

GOLFHUSET i Stockholm AB